Bayram Kredileri

Bayram kredisi kampanyaları birer birer bankalar tarafından açıklanmaya başlandı. Yılın geriye kalanına nazaran oldukça uygun faiz ve vade oranlarıyla krediler verilmeye başlandı. Bu durumda en çok kâr eden tüketicilerin olacağa benziyor. 0,45% faiz oranı ve 10 aydan başlayan seçenekler mevcut olduğu bu dönem kredi kullanmaya oldukça elverişli bir ortam sunuyor.

Bayram kredileri, en az tutar olarak 5.000 TL seviyelerinden itibaren kredi kullanım imkanıyla en üst seviye olarak ise 20.000 TL sınırlandırılmıştır. Bu noktada kredi çekmek isteyen ziyaretçilerimizin geçmiş kredi ödemeleri dikkate alınarak yapılan değerlendirmeler sonucunda ortaya çıkacak sonuç büyük önem taşıyor. Bu yüzden geçmiş kredi geri ödemelerini düzenli olanların rahatlıkla kabul edildiği bir dönem içindeyiz.

Bayram için tatile çıkmak isteyenlerin ilgisini çeken tatil kredileri, nakit sıkışıklığı olanlar için bayram kredileri ve diğer ihtiyaçlarını karşılaşıp kurban bayramını mutlu ve huzurlu geçirmek isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar için sitemizin krediler bölümüne göz atabilirsiniz.

Yıllık maliyet oranı açısından da oldukça avantajlı bir fırsat sunan bayram kredileri, başvurularını sitemiz –ihtiyacimkredi.com– ‘dan da yapabilirsiniz.

 

Alıntı: http://www.ihtiyacimkredi.com/rehber/index.php/bayram-kredileri/


Comments are disabled.